Баклажан Геліос

Новинка
Баклажан Геліос
Баклажан Геліос

Фасовка: 30н

Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 95-115 днів. Плоди великі, округло-овальної форми, в біологічній стиглості — червоно-фіолетового забарвлення, масою 200-300г. М'якоть кремова, щільна, солодкувата на смак, без гіркоти. Використовують для консервування, переробки та в домашній кулінарії.

Віддає перевагу родючим супіщаним і суглинистим грунтам. Вирощувати рекомендується через розсаду. Висів насіння проводять в лютому-березні, у відкритий грунт висаджують через 60-70 днів після сходів, коли мине загроза заморозків. Добре реагує на внесення добрив.

Глибина загортання: 0,5-1,0 см.

Ширина міжрядь: 70 см.

Відстань між рослинами: 30 см.

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading