0 коментарів
Гарбуз: корисні властивості та цікаві факти

Титул короля осені сміливо можна віддавати помаранчевому чуду, що зветься гарбузом. В першу чергу варто знати, що гарбуз буває літній і зимовий. Літній варіант, як правило, має більш м'яку і ніжну м'якоть. Зимовий гарбуз відрізняється більш високою щільністю як всередині, так і зовні. Гарбуз може зберігатися і не псуватися дуже довгий час. Однак для зберігання необхідно вибирати екземпляри без пошкоджень.

0 коментарів
Календар робіт в саду і на городі в серпні

Роботи на городі. У серпні збирають урожай помідорів. Збір насіння квітів. Для збору сортового насіння треба вибрати сухий день, зібрати всі визріли кошики, відокремити зерно від ложа, розкласти тонким шаром на папері і просушити. Урожай в саду. Уже дозрівають кісточкові культури - сливи, персики, а також літні сорти яблук і груш, а до кінця місяця - ранні осінні.

0 коментарів
Правильний висів насіння на розсаду

Висівати насіння на розсаду не є складним завданням, якщо дотримуватися певних основних і не складних правил. Одним з головних правил і найголовнішим - є правильно вирахувана дата висадки розсади у відкритий ґрунт.

0 коментарів
Вирощування томатів в домашніх умовах

Томати можна вирощувати протягом 7-8 місяців у домашніх умовах, для цього потрібно - полікарбонатна теплиця з підігрівом грунту та індетермінантні сорти.

0 коментарів
Календар городника

Січень потрібно придбати добрива для вирощуваної розсади, ділянки, засоби захисту від хвороб і шкідників. Підготувати грунт і тару для висадки розсади. Можна висівати огірки на підвіконні. Лютий висівають насіння кореневої селери, перцю, баклажанів, помідорів на розсаду. Для любителів овочів на підвіконні - можна сіяти петрушку, селеру, базилік на зелень.

0 коментарів
Вирощуванння овочів та зелені в домашніх умовах

Тепер різноманітна зелень продається цілий рік, однак багато городян хотіли б вирощувати її у будинку. По-перше, тоді вони впевнені в її якості. По-друге, її можна зрізати у міру потреби, тобто завжди мати на своєму столі свіжий продукт у потрібній кількості. По-третє, ніжна зелень на підвіконні радує око, а самі рослини насичують повітря киснем.Городнім рослинам повинно вистачати світла і cередовища для вирощування, тому для міні-городу потрібно виділити окреме підвіконня.