Газонні трави BARENBRUG
0 коментарів

Газонні трави BARENBRUG

Barenbrug - голандська компанія, яка є світовим лідером в області виробництва насіння високоякісних газонних трав.

До одного з найбільших досягнень компанії Barenbrug відноситься виведення сортів трав з унікальними характеристиками, такими як стійкість до захворювань, тіньовитривалість, стійкість до витоптування, а також повільно відростаючі сорти. Barenbrug постійно працює над розробкою нових сортів та сумішей.Газонні трави Barenbrug придатні для вирощування у всіх регіонах.

Завдяки постійним інноваціям компанія очолила провідні позиції в міжнародному світовому футболі як постачальник і виробник високоякісного насіння газонних трав. Особлива перевага полягає в тому, що знання особливостей і локальних кліматичних умов вимагає гнучкості у використанні насіння газонних трав. Завдяки цим знанням Barenbrug представлені практично на всіх відомих спортивних подіях останніх двох століть, зокрема Євро-2012.

Завдяки довгостроковому партнерству з фахівцями та альянсів з ключовими університетами компанія Barenbrug досягнула високих позицій на світовому ринку. Увага до інновацій, якості та специфіки місцевих ринків дозволила створити травосуміші, які створюють хороші експлуатаційні властивості газонів.У 2004 році королева Беатрікс з нагоди столітнього ювілею надала Barenbrug статус королівської компанії.