Фасовка: 2; 10 г
Бруква — невибаглива, вологолюбива культура. Вегетаційний період — до 110-120 днів. Коренеплоди брукви круглі, м'якоть ніжна і соковита. Використовують в їжу та для корму свійським тваринам. Коренеплоди споживають у свіжому, печеному, вареному, тушкованому вигляді. Як приправу можна використовувати свіже бадилля брукви в салатах, а сушене бадилля - в супах і соусах.
Брукву вирощують переважно розсадним способом. Розсаду садять квадратно-гніздовим способом — 70х70 см по 3-4 рослини у кожне гніздо на відстані 10—15 см одна від одної. Сходи витримують температуру до -4°С, а дорослі рослини — до - 8°С. Після появи першої пари листочків сходи проріджують. Відстань між рослинами у рядку має бути 25-30 см. Культура стійка до заморозків, має хорошу лежкість.
Норма висіву: 150-200 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 1,5-2,5 см.
Ширина міжрядь: 50-60 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |