Диня Делано F1

Диня Делано F1
Диня Делано F1

Фасовка: 10н

Виробник: Nunhems B.V., Нідерланди

Диня Делано — високоврожайний ранньостиглий гібрид типу ананасної дині. Початок дозрівання — на 53-55 день після висадки розсади. Плoди жовті с легким помаранчевим відтінком, oвaльнo-подовженої форми, мacою 2-6 кг, мають щільну рівномірну сітку на всій поверхні плоду. Рослина потужна, зав'язує 2-4 плоди на кущі. Насінева камера невелика. М'якуш білого кольору, ніжна, соковита з високим вмістом сухих речовин (брікс). Диня, як і кавун щедра клітковиною, вітамінами і мікроелементами. М’якоть дині містить багато заліза, калію, кальцію, магнію, вітамінів групи В, С і А, каротин і пектини. Завдяки їм, диня є засобом профілактики серцево-судинних захворювань, знижує рівень холестерину в крові і запобігає розвитку атеросклерозу, заспокоює нервову систему, нормалізує роботу шлунку, а також виводить токсини, підвищує рівень гемоглобіну. Має високу стійкість до борошнистої роси та фузаріозу.

Строки посіву дині Делано визначаються відсутністю нічних заморозків, але не пізніше початку червня, тому що плоди не встигнуть дозріти. Оптимальна температура грунту, необхідна для отримання сходів — +25-30ºС . Диня – тепло- та світлолюбна рослина. Потребує дуже багато вологи. Не витримує закислення ґрунту. Для кращого дозрівання плодів, пагони прищипують після зав’язування на рослині 3-4 плодів, діаметром 3-4 см, залишаючи за ними 2-3 листки.

Норма висіву: 0,6-0,8н на 1 кв.м.

Глибина загортання насіння: 2-3см.

Ширина міжрядь: 90см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading