Гарбуз Арабатський

Гарбуз Арабатський
Гарбуз Арабатський

Фасовка: 20н

Пізньостиглий сорт гарбуза мускатного типу. Довгоплетистий, плоди видовжено-циліндричні з потовщенням до вершини, довжиною 56 см, діаметром 13-14 см, масою 5-9 кг. М'якоть яскраво-оранжева, дуже щільна. Гарбуз цінний високим вмістом цукру, крохмалю, вітамінів, каротину, клітковини пектинових речовин, органічних солей, заліза, фосфору. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування. Транспортабельний, лежкий (3-4 місяці) і високоврожайний (480 ц/га) сорт.

Кращим строком висіву насіння в грунт є кінець квітня - початок травня, коли грунт прогріється до +15-16°С, після загрози заморозків. Сіють квадратно-гніздовим способом. Догляд за рослинами полягає у правильному їх формуванні. Сорт стійкий до грибкових захворювань. Вегетаційний період—118-127 днів.

 Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 5-7 см.

Ширина міжрядь: 70 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading