Фасовка: 10н
Ранньостиглий сорт. Рослина розлога, плетиста. Плоди округлої форми, оранжевого кольору з зеленими полосами, слаборебристі, масою 3-4 кг. М'якоть товщиною 2,5 см, приємного смаку. Насіння гарбуза еліптичне, оливково-зеленого кольору, без оболонки. Придатний для використання у свіжому вигляді та для переробки (виготовлення масла, як добавка до хліба та тіста). При їх вирощуванні слід дотримуватися просторової ізоляції, оскільки можливе перезапилення з кабачками, патисонами та іншими сортами гарбузів, через що втрачається головна особливість - відсутність оболонки у насіння. Зібрані плоди зберігаються при температурі +10-15 °С, зазвичай 4-5 місяців.
Глибина загортання: 5,0 см;
Ширина міжрядь: 70 см;
Відстань між рослинами: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |