Фасовка: 10н
Середньостиглий сорт. Плоди світло-зеленого кольору, округло-приплюснуті, всередині з великою кількістю оливково-зеленого насіння без оболонки. М'якоть жовто-оранжевого кольору, соковита. Перший польський сорт голонасінного гарбуза призначений для прямого споживання і переробки (віджим олії, насіння солене, добавка до випічки і т.ін.).
Рослина тепло-, світло- і вологолюбива, тому висівати у відкритий грунт рекомендується в кінці квітня — на початку травня. Гарбуз Міранда відрізняється напівкущовим типом росту, що дозволяє вирощувати цей сорт на невеликих ділянках. На одному пагоні формується 3-4 плоди. Врожай з 1 га 50-80 тон плодів, насіння 400-600кг. Оптимальна температура для висіву при прогріванні грунту — до +15°С. Вегетаційний період — 100-110 днів.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 5 см.
Ширина міжрядь: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |