Гарбуз Гілея

Гарбуз Гілея
Гарбуз Гілея

Фасовка: 20н

Пізньостиглий сорт гарбуза мускатного типу. Плоди кулясті, короткоциліндричні та овальні, шкірка світло-коричнева з рожевим відтінком і восковим нальотом, м'якоть — червоно-оранжевого кольору, товста, хрумка, соковита, солодка. Середня маса плоду 6-8 кг. Насіння темно-кремове. Використовують як сировину для переробної промисловості.

Насіння висівають у відкритий грунт, коли він прогріється до +15-16°С. Сіють квадратно-гніздовим способом. Відносно стійкий проти борошнистої роси. Характеризується високою транспортабельністю та лежкістю. Вегетаційний період — 95-100 днів.

Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 5-6 см.

Ширина міжрядь: 70 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading