Гарбуз макаронний Піза

Гарбуз макаронний Піза
Гарбуз макаронний Піза

Фасовка: 10н

Ранній сорт макаронного гарбуза. Рослина кущова, слабоплетиста. Плоди овальні з жовто-оранжевою шкіркою, масою 1,5-2 кг. М'якоть насичено-жовтого кольору, яка при короткочасному варінні розпадається на “макарони”. Чудово підходить для приготування овочевого спагетті або для запікання.

Найкращі грунти для гарбуза — супіщані і суглинисті. Догляд за рослинами включає прищеплювання бокових пагонів і головного стебла (після зав'язування кількох плодів), розрихлювання грунту, полив, підживлення і проріджування.

Збір плодів проводиться по мірі дозрівання. Рослина стійка до хвороб і несприятливих погодніх умов.

Вегетаційний період — 115 днів.

 Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 5-7 см.

Ширина міжрядь: до 70 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading