Фасовка: 10н
Ранній сорт макаронного гарбуза. Рослина кущова, слабоплетиста. Плоди овальні з жовто-оранжевою шкіркою, масою 1,5-2 кг. М'якоть насичено-жовтого кольору, яка при короткочасному варінні розпадається на “макарони”. Чудово підходить для приготування овочевого спагетті або для запікання.
Найкращі грунти для гарбуза — супіщані і суглинисті. Догляд за рослинами включає прищеплювання бокових пагонів і головного стебла (після зав'язування кількох плодів), розрихлювання грунту, полив, підживлення і проріджування.
Збір плодів проводиться по мірі дозрівання. Рослина стійка до хвороб і несприятливих погодніх умов.
Вегетаційний період — 115 днів.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 5-7 см.
Ширина міжрядь: до 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |