Фасовка: 5н
Сорт середньостиглий, високоврожайний. Плоди округлі або округло-плоскі, дуже великі. Максимальна маса досягає 500 кг, середні плоди важать 100-140 кг без поливу та 150-250 кг з поливом. Шкірка гарбуза оранжева. М'якоть товщиною 12-14 см, інтенсивно-оранжева, щільна, хрумка, солодка, містить багато каротину та інших корисних речовин. Використовується для виготовлення соків, пюре, у кондитерських виробах, для дієтичного харчування, а також як кормова культура. Добре зберігається.
Кращим строком висіву насіння в грунт є травень — червень. Можливе вирощування через розсаду. Рослинам необхідний простір і хороше освітлення. Для отримання плодів максимального розміру на пагоні залишають тільки першу зав’язь. Щоб плоди добре дозріли, рослини прищепують. Сіють гарбуз квадратно-гніздовим способом. Вегетаційний період — 112-120 днів.
Норма висіву: 0,4 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 5-7 см.
Ширина міжрядь: 70-100 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |