Кабачок Аспірант

Кабачок Аспірант
Кабачок Аспірант

Фасовка: 20н, 20г

Ранньостиглий сорт кабачка. Сортотип цукіні. Вегетаційний період від сходів до першого збору складає 38 днів. Сорт характеризується високою та дружною віддачею врожаю. Рослина кущова, компактна, без бокових пагонів, головне стебло коротке. Плоди циліндричні, довжиною 17-20 см, діаметром 4-6 см, масою 500-800 г, шкірка тонка, гладенька, світло-зеленого кольору, м'якоть біла, соковита. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та переробки. Стійкий до борошнистої роси.

Культура вимоглива до тепла, світла та вологи. Кабачок Аспірант висівають при прогріванні 10 см шару грунту до +10-12°С. Оптимальна для росту температура — +23-25°С. Для отримання ранньої продукції кабачок можна вирощувати через розсаду. Догляд полягає у прополюванні та постійному розпушуванні грунту. Добре реагує на внесення добрив.

Норма висіву: 3-4 насінини на 1 м².

Глибина загортання насіння: до 5 см.

Ширина міжрядь: 70-90 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading