Кабачок Кавілі F1

Кабачок Кавілі F1
Кабачок Кавілі F1

Фасовка: 5н

Виробник: Nunhems B.V., Нідерланди

Кавілі — високоврожайний гібрид кущового кабачка-цукіні призначений для отримання ультраранньої продукції. Вегетаційний період — 38-40 днів. Плоди циліндричні, прямі, біло-зеленуваті з ніжним смаком та білою м'якоттю. Зазвичай їх збирають, коли довжина кабачка становить 16—22 см, однак, навіть при переростанні, вони не втрачають свого ніжного смаку. Гібрид призначенний для свіжого ринку та переробки. Кабачки очищають організм від шкідливих токсичних речовин, шлаків. Їх рекомендують включати в раціон харчування людям, які хочуть схуднути, оскільки кількість калорій в них дуже незначна. Корисно споживати кабачки і при захворюваннях нирок, печінки та при гіпертонії. У стресових умовах (дощова погода, спека, відсутність комах) формує плоди без запилення, тобто з допомогою партенокарпії. Рослина компактна, з короткими міжвузліями. Довгий період вегетації (до 3-х місяців). Прекрасно плодоносить як у відкритому грунті, так і під плівковими укриттями. Добре відгукується на багаті ґрунту. Толерантний до борошнистої роси.

Насіння кабачків Кавілі висівають у відкритий ґрунт у квітні - на початку травня, коли мине загроза заморозків. Оптимальна температура грунту, необхідна для отримання сходів — +25-30ºС. Після появи сходів у гнізді залишають одну рослину. Догляд за рослинами включає розпушування ґрунту, але неглибоко – до 6 см, боротьбу з бур'янами, полив (під корінь теплою водою), підживлення — перше - у фазі двох-трьох справжніх листків, друге - у фазі бутонізації, наступні повторюють через кожні два-три збирання плодів. Якщо рослини погано утворюють жіночі квіти, то прищипують центральний пагін.

Норма висіву: 0,8-1,2н на 1 кв.м.

Глибина загортання насіння: 3-5 см.

Ширина міжрядь: 70 - 100 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading