Кабачок Зебра

Кабачок Зебра
Кабачок Зебра

Фасовка: 20н, 20г

Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Вегетаційний період — 38-40 днів. Призначений для висіву у відкритий грунт. Рослина кущова, досить компактна. Плоди циліндричні зі слабо вираженою ребристістю, світло-зеленого кольору з поздовжніми темно-зеленими смужками. М'якоть біло-жовтого кольору, щільна, хрумка, має хороші смакові якості. При кімнатній температурі зберігається до березня.

Для посадки кабачка обирають сонячну, захищену від вітру ділянку. Висівають кабачок Зебра при прогріванні 10 см шару грунту до +10-12°С. Оптимальна для росту температура — +23-25°С. Для отримання ранньої продукції кабачок вирощують в теплиці або під плівковим укриттям, а також через розсаду.

Норма висіву: 3-4 насінини на 1 м².

Глибина загортання насіння: до 5см.

Ширина міжрядь: 70-90 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading