Кабачок Золотинка

Кабачок Золотинка
Кабачок Золотинка

Фасовка: 20н, 20г, 50г

Середньостиглий сорт кабачка. Вегетаційний період від сходів до перших плодів – 48-55 днів. Рослина кущова, компактна, висока насиченість жіночими квітами. Плоди циліндричні, середньою масою 700г-800г, шкірка золотисто-жовтого кольору, гладенька, тонка. М'якоть щільна, соковита, ніжна.

Тепло- і світлолюбива культура. Кабачок Золотинка вирощують як у відкритому грунті, так і у плівкових теплицях. Оптимальна для росту температура — +18-23оС. Висівають при прогріванні 10 см шару ґрунту до +6-8оС. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках. Догляд полягає в регулярному поливі, підживленні та ропушуванні грунту. Збір плодів проводять регулярно з інтервалом у 2-3 дні, не допускаючи їх перезрівання.

Норма висіву: 3-4 насінини на 1 м².

Глибина загортання насіння: до 5см.

Ширина міжрядь: 70-90 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading