Фасовка: 1г, 5г, 20г
Пізньостиглий сорт білоголової капусти. Головки округлі і округло-плескаті, вагою 2,5-3,9 кг, щільні, соковиті, з хорошими смаковими якостями, забарвлення перерізу біле. Придатна для свіжого споживання, переробки (квашення, консервування) та довготривалого зберігання. Характеризується високою врожайністю, хорошою транспортабельністю та стійкістю до розтріскування.
Холодостійка, світло- і вологолюбива культура. Розмножується розсадним або безрозсадним способом. Посів на розсаду проводиться на початку квітня, за 40-45 днів до висадки у відкритий грунт. Найкращі врожаї можна отримати при вирощуванні на родючих суглинистих грунтах при внесенні органічних і мінеральних добрив. Оптимальна температура для росту +15-18оС. Вегетаційний період − 145-160 днів.
Норма висіву: на розсаду —0,15 г на 1 м², безрозсадним способом — 0,03 -0,05 г/м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |