Фасовка: 1г, 5г, 20г
Сорт пізньостиглий. Високоврожайний, стійкий до розтріскування. Дозріває на 10-15 днів пізніше стандартного сорту Амагер-611. Головка плоско-округла, щільна, в розрізі біла, масою 3,5-4 кг. Товарність головки дуже висока. Один з найкращих сортів капусти для свіжого споживання та квашення. Добре зберігається. Транспортабельність хороша.
Холодостійка, волого- і світлолюбива культура. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Висів на розсаду проводять у другій половині березня. Висаджують у відкритий грунт через 35-40 днів після сходів, у фазі 4-5 справжніх листків. Розсаду необхідно загартовувати та підживлювати. Оптимальна температура для росту — +15-18°С. Вегетаційний період — 160-175 днів.
Норма висіву: на розсаду — 0,15 г на 1 м², безрозсадним способом — 0,03-0,05 г/м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |