Фасовка: 30н
Пізньостиглий гібрид капусти. Качани округлої форми, дуже щільні, масою 2,0-3,0 кг, з короткою внутрішньою кочеригою, зовнішнє забарвлення качана зелене, в розрізі — біле. Вживання капусти запобігає захворюванню органів травлення і серцево-судинної системи, поліпшує обмін речовин. Застосовується для тривалого зберігання (8-10 місяців), квашення і переробки. Характеризується високою лежкістю головок, які містять багато сухих речовин, цукру, аскорбінової кислоти.
Холодостійка, волого- і світлолюбива культура. Вирощується розсадним або безрозсадним способом. При необхідності слід проводити поливи. Вони повинні бути не частими, оскільки надлишок вологи негативно впливає на розсаду, викликаючи її захворювання. Висадку розсади слід проводити у віці 30-40 днів. Оптимальна температура для прорастання насіння — +20оС (мінімальна +5оС). Вегетаційний період — 140-170 днів.
Норма висіву: 0,15-0,20 г на 1 м2 або 4-5 насінин на 1 пог. м.
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |