Фасовка: 1г, 5г
Пізньостиглий сорт. Головка округла або оклругло-плоска, щільна, в розрізі біла, масою 3-3,5 кг. Листя середньої величини, темно-зелене з сивуватим відтінком і сильним восковим нальотом. Врожайний сорт (6-8,5 кг/м²), відрізняється стійкістю до високих температур. Рекомендований для довготривалого зберігання, пізнього квашення, приготування перших і других страв у зимово-весняний період.
Культура холодостійка, світло- та вологолюбива. Висів на розсаду проводиться в кінці березня — на початку квітня, висадка в грунт — в середині травня. В період вирощування рослини необхідно підживлювати і поливати. Висадка розсади на постійне місце проводиться через 30-45 днів після сходів. Оптимальна температура для росту — +15-18°С. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості — 105-130 днів.
Норма висіву: на розсаду — 0,15 г на 1 м², безрозсадним способом — 0,03-0,05 г/м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |