Фасовка: 0,5г
Середньопізній сорт червоноголової капусти. Рослина висока, від 30 до 40 см. Сорт з конічним качаном, масою 2-2,5 кг та ніжним, соковитим, хрумким листям. Завдяки своїм смаковим властивостям і високому вмісту цукру, сорт неперевершений для приготування свіжих салатів. А також придатна для приготування перших, других страв та для маринування.
Культура холодостійка, світло- і вологолюбива. Для вирощування капусти обирають відкриті, сонячні, родючі ділянки. У відкритий розсадник висіваюь в кінці квітня, розсаду висаджують в кінці травня у фазі 4-6 справжніх листків. Оптимальна температура для росту − +15-18°C. Вегетаційний період від висадки до збору врожаю − 105-120 днів.
Норма висіву: на розсаду — 0,2 г на 1 м², безрозсадним способом 0,03 г/м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 50 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |