Капуста Вероніка F1

Капуста Вероніка F1
Капуста Вероніка F1

Фасовка: 10н

Виробник: Bejo Zaden B.V., Нідерланди

Вероніка – середньостиглий гібрид цвітної капусти типу Романеско. Період вегетації – 90 днів. Для вирощування підходять як відкритий грунт, так і плівкові теплиці. Рослини формують темно-зелені, відмінних смакових якостей, привабливі, вирівняні головки трикутної форми з середньобугристою поверхнею, які в середньому важать від 0,5 до 1,5 кг. Реалізація - поставка продукції на свіжий ринок, консервування і заморожування. Капуста цвітна - цінна дієтична культура. За вмістом поживних речовин, смаковими якостями і засвоюванням перевищує всі види капуст. Використовують для приготування супів, у смаженому і тушкованому вигляді. В останні роки її широко почали консервувати в чистому вигляді, а також виготовляти мариновані асорті. Добре зберігає товарні якості в полі після дозрівання. Стійка до цвітіння та фузаріозного в'янення.

Для формування врожаю цвітної капусти Вероніка потрібна температура +16-18°С. За температури понад +25°С і низької відносної вологості повітря формуються малі головки, які швидко розсипаються. З органічних добрив під цвітну капусту вносять перегній або пташиний послід (40-50 кг на 10 м.кв.), з мінеральних – аміачну селітру 0,5-0,6 кг, суперфосфат - 0,9-1,0 кг, сульфат калію - 0,4-0,5 кг на 10 м.кв. Рослини капусти цвітної розміщують у рядку на відстані 30 см. За безрозсадного способу вирощування капусти цвітної насіння висівають у гнізда (по 4-6 шт.). Ширина міжрядь і відстань між гніздами такі самі, як при розсадній культурі. Після сівби гнізда присипають перегноєм, торфокомпостом, торфом тощо. Після з'явлення сходів ведуть боротьбу з хрестоцвітною блохою. У фазі 3-4 листків рослини проривають. Вирвані рослини використовують як розсаду.

Норма висіву: 3,5-4,5  рослин на 1 кв.м.

Глибина загортання: 1,5-2см.

Ширина міжрядь: 45-60 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading