Фасовка: 20н
Найбільш поширений сорт кавуна. Середньоранній. Вегетаційний період — 67-82 дні. Плоди округлої форми, масою 8-10 кг. М´якоть ніжна, яскраво-червона, без прожилок, з високим вмістом цукру. Шкірка світло-зелена з темно-зеленими смужками. Основні переваги сорту: високі смакові та товарні якості, врожайність (до 10 кг на 1 м²) навіть в умовах засухи. Стійкий до фузаріозу.
Кавун — це культура, яка дуже вибаглива до тепла і світла, не витримує найменших приморозків. Вирощується як розсадним так і безросадним методом. Насіння висівається в ґрунт при температурі повітря — +18-20°С та прогріванні грунту до +14-16°С. Внесення добрив при посіві забезпечує дружні сходи, підвищує врожайність і прискорює достигання плодів. Рекомендується для вирощування в усіх зонах України.
Норма висіву: 0,4 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 4-5 см.
Ширина міжрядь: 70 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |