Фасовка: 2г
Однорічна скоростигла холодостійка рослина. Вегетаційний період від висіву до збору — 10-12 днів. Крес-салат являє собою тоненькі стебла з дуже дрібними листочками. Листки мають пікантний гострий присмак, містять велику кількість поживних речовин. Використовують молоду свіжу зелень для приготування різноманітних салатів, а також як приправу до супів, м’ясних та рибних страв.
Культура холодостійка. Віддає превагу легким родючим грунтам. У відкритий грунт насіння висівають рано навесні або наприкінці літа. Крес-салат можна вирощувати в теплицях або ящиках в кімнаті на підвіконні на протязі всього року. Сходи з’являються при температурі +6-8°С. Оптимальна температура росту рослин - від 15°С. Для запобігання швидкого стрілкування рослини потребують достатнього зволоження.
Норма висіву: 7 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 20 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |