Кресс-салат

Крес-салат
Крес-салат

Фасовка: 2г

Однорічна скоростигла холодостійка рослина. Вегетаційний період від висіву до збору — 10-12 днів. Крес-салат являє собою тоненькі стебла з дуже дрібними листочками. Листки мають пікантний гострий присмак, містять велику кількість поживних речовин. Використовують молоду свіжу зелень для приготування різноманітних салатів, а також як приправу до супів, м’ясних та рибних страв.

Культура холодостійка. Віддає превагу легким родючим грунтам. У відкритий грунт насіння висівають рано навесні або наприкінці літа. Крес-салат можна вирощувати в теплицях або ящиках в кімнаті на підвіконні на протязі всього року. Сходи з’являються при температурі +6-8°С. Оптимальна температура росту рослин - від 15°С. Для запобігання швидкого стрілкування рослини потребують достатнього зволоження.

Норма висіву: 7 г на 1 м².

Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.

Ширина міжрядь: 20 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading