Фасовка: 3г, 10г
Середньоранній сорт. Період вегетації — 38-44 днів. Рослина висотою 108-132 см. Суцвіття випуклі, середньої величини. Листя велике, зеленого кольору, розсічене, ніжне, соковите, ароматне. Призначений для споживанн у свіжому, сушеному, соленому і консервованому вигляді. Ціниться за високий вміст вітамінів А, Е, D, C, PP, органічних кислот, заліза, магнію, калію, кальцію, фосфору. Має прекрасні смакові і товарні якості.
Холодостійка, світлолюбива, не вимоглива до умов вирощування культура. Оптимальна температура для росту і розвитку рослини — +18-22°С. Насіння проростає при температурі +3°С, молоді рослини витримують заморозки до -6°С. Сходи з'являються через 10-20 днів і за короткий час формують велику масу зелені. Вирощується у відкритому і закритому грунтах.
Сорт стійкий до хвороб.
Норма висіву: 2-2,5 г на 1 м².
Глибина загортання насіння: 2-3 см.
Ширина міжрядь: 15 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |