Фасовка: 3г, 10г, 20г
Пізньостиглий сорт столової моркви. Вегетаційний період — 140-150 днів. Коренеплоди циліндричної форми, вирівняні, завдовжки 16-19 см, вагою 220-250 г. М'якоть надзвичайно соковита, червоно-оранжевого кольору, серцевина маленька. Містить велику кількість каротину, вітамінів А, В, В2, аскорбінової кислоти та інших корисних речовин. Придатний для використання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання, коренеплоди довго не втрачають товарних якостей.
Столова морква — рослина витривала, вимоглива до вологості і родючості грунту. Насіння моркви Берлікумер проростає при температурі +4оС, сходи переносять заморозки до -2оС. Догляд за рослинами полягає у формуванні густоти, знищенні бур'янів, розпушуванні міжрядь, добре реагує на внесення добрив.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2
Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.
Ширина міжрядь: 25-30 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |