Морква Без серцевини

Морква Без серцевини
Морква Без серцевини

Фасовка: 3г, 10г, 20г, 50г

Пізньостиглий сорт столової моркви. Вегетаційний період від сходів до дозрівання — 125-136 днів. Коренеплоди циліндричної форми довжиною 19-20 см, масою 180-220 г. Поверхня гладенька, оранжево-червоного кольору. М'якоть хрумка, солодка, соковита, без серцевини. Багата на вітаміни (РР, В, Е, С) та бета-каротин. Використовується для споживання у свіжому вигляді, довготривалого зберігання та переробки.

Столова морква вимоглива до вологості та родючості грунту. Морква Без серцевини краще росте на легких суглинистих або супіщаних грунтах з глибоким орним шаром. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять заморозки до -2оС.

Норма висіву: 0,3 г на 1 м2

Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.

Ширина міжрядь: 25-30 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading