Фасовка: 2г, 10г, 20г
Пізній сорт столової моркви. Вегетаційний період до технічної стиглості — 130 днів. Коренеплід циліндричний з тупим кінчиком, довжиною 19-20 см, діаметром 3-4 см, червоно-оранжевого кольору, гладенький. М'якоть дуже солодка, хрумка, соковита, без серцевини, з високим вмістом каротину та сухої речовини. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Високоврожайний сорт.
Культура вимоглива до вологих та родючих, пухких грунтів. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять температуру -2оС.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 2-3 см.
Ширина міжрядь: 25-30 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |