Морква Ланге роте штумпфе

Морква Ланге роте штумпфе
Морква Ланге роте штумпфе

Фасовка: 2г, 10г, 20г

Пізній сорт столової моркви. Вегетаційний період до технічної стиглості — 130 днів. Коренеплід циліндричний з тупим кінчиком, довжиною 19-20 см, діаметром 3-4 см, червоно-оранжевого кольору, гладенький. М'якоть дуже солодка, хрумка, соковита, без серцевини, з високим вмістом каротину та сухої речовини. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Високоврожайний сорт.

Культура вимоглива до вологих та родючих, пухких грунтів. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять температуру -2оС.

Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.

Глибина загортання насіння: 2-3 см.

Ширина міжрядь: 25-30 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading