Фасовка: 3г, 10г, 20г
Середньостиглий сорт столової моркви. Вегетаційний період до технічної стиглості — 90-120 днів. Коренеплоди циліндричні з тупим кінчиком, вирівняні, повністю заглиблені у грунт, довжиною 15-20 см, масою до 150 г, поверхня гладенька. М'якоть оранжево-червоного кольору, соковита, солодка, з підвищеним вмістом каротину. Рекомендується для виготовлення морквяних соків, споживання у свіжому вигляді, а також для тривалого зберігання.
Морква Вітамінна 6 потребує зрошення та розпушення грунту. Культура вимоглива до вологи та родючих, пухких грунтів. Насіння проростає при температурі +4оС, сходи переносять заморозки до -2оС. Сорт дуже врожайний — 6 кг на 1 м2.
Норма висіву: 0,3 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 2-3 см.
Ширина міжрядь: 25-30 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |