Набір №1 Для кімнатного вирощування

Набір №1 Для кімнатного вирощування

Кріп Ділл
Виробник: Clause, Франція
Середньоранній сорт кропу. Листя великі, сильно розсічені, ніжні, темно-зеленого кольору. Має насичений аромат. Вегетаційний період 35-45 днів. Площа висіву: 0,06 м2
Вага: 0,2г

Петрушка кучерява Петра
Виробник: Bejo, Нідерланди
Високоврожайний сорт кучерявої петрушки. Листя кучеряве, добре сформоване, темно-зеленого кольору. Має насичений аромат. Вегетаційний період 85 днів. Площа висіву: 0,04 м2
Вага: 0,1г

Шпинат Лагос
Виробник: Clause, Франція
Рослина потужна з гладким, м'ясистим, темно-зеленим листям. Містить багато заліза, сухих речовин і вітамінів. Використовують у салати, перші страви тощо. Вегетаційний період 40-45 днів. Площа висіву: 0,04 м2
Вага: 0,15г

Базилік зелений
Виробник: Hem Zaden, Нідерланди
Однорічна рослина. Листя і пагони базиліка містять ефірні масла, багаті каротином і вітаміном С. Використовується у свіжому вигляді в якості салатної зелені і пряної смакової добавки, а також як приправу до різних страв, маринадів, солінь та ін. Вегетаційний період 30-45 днів. Площа висіву: 0,03 м2.
Вага: 0,03г

Базилік фіолетовий
Виробник: Hem Zaden, Нідерланди
Середньостиглий сорт. Рослина формує соковиті пагони і ароматні темно-фіолетові листки, багаті ефірними маслами, каротином і вітаміном С. Вегетаційний період 30-45 днів. Площа висіву: 0,03м2
Вага: 0,03г

Рукола (Рокет-салат)
Виробник: Hem Zaden, Нідерланди
Рукола має прекрасний горіхово-гірчичний смак. Соковите листя - складова частина різноманітних салатів, це незамінний гострий гарнір до м'ясних та рибних страв. Вегетаційний період 20-25 днів. Площа висіву: 0,06 м2
Вага: 0,5г

Loading