Фасовка: 10н
Виробник: Nunhems B.V., Нідерланди
Огірок Джустіна – ранньостиглий, партенокарпічний гібрид генеративного типу і потужної сили зростання з підвищеним виходом малих фракцій, призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Період вегетації – 45-50 днів. Однорідні великогорбкуваті плоди темно-зеленого забарвлення мають співвідношення довжини плоду до діаметру 3,1:1, не втрачають необхідної щільності. Довжиною до 9 см. Одночасно на рослині формується 12-14 зеленців одного розміру. Володіє бездоганними засолювальними якостями.
Огірок Джустіна - рослина відкритого типу, невелика листова пластинка дозволяє проводити зручний збір без пропусків. Для отримання дружніх сходів перед посівом насіння огірка прогрівають при температурі +50-55°С протягом 2,5-3 годин. Розсаду огірків вирощують у паперових, плівкових, торф’яних або торфоперегнійних горщиках, заповнених землею. Насіння висівають по одному в горщик і накривають вологою тканиною, щоб грунт не пересихав. До появи сходів витримують температуру +25-28°С, після їх появи протягом 3-5 днів —+15—17°С вдень, +12-14°С – вночі. У похмурі дні температуру підтримують на рівні +20-22°С. Розсаду у теплицях поливають через 2-3 дні, в кімнатах—щодня вранці і підгодовують. Для підгодівлі застосовується розчин з 15-20 г аміачної селітри, 30-40 г суперфосфату і 10 г хлористого калію на 10 л води. Для огірка підходять середньосуглиністі та повітропроникні грунти. Хорошими попередниками для висіву є картопля, цибуля, капуста, перець.
Норма висіву розсади: 3,5-4,5 шт. на 1 кв.м.
Глибина загортання: 2,5-3 см.
Ширина міжрядь: 70-90 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |