Огірок Кібрія F1

Огірок Кібрія F1
Огірок Кібрія F1

Фасовка: 10н

Виробник: Rijk Zwaan B.V., Нідерланди

Огірок Кібрія – ранній, партенокарпічний гібрид з високою віддачею раннього врожаю. Період вегетації — 40-45 днів. Рослина з потужною силою росту. Плоди крупногорбкуваті, темно-зеленого забарвлення з тонкою шкіркою. Співвідношення довжини плоду до товщини — 3,2:1,0. Довжиною – 8-10см. Маса плоду 70-78 г. На одному вузлі, в середньому, формується 3-5 плодів. Відмінні смакові якості і внутрішня структура. Використовується для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Огірок Кібрія рекомендується для вирощування в плівкових і скляних теплицях, а також у відкритому грунті. Для отримання дружніх сходів перед посівом насіння огірка прогрівають при температурі +50-55°С протягом 2,5-3 годин. Розсаду огірків вирощують у паперових, плівкових, торф’яних або торфоперегнійних горщиках, заповнених землею. Насіння висівають по одному в горщик і накривають вологою тканиною, щоб грунт не пересихав. До появи сходів витримують температуру +25-28°С, після їх появи протягом 3-5 днів —+15—17°С вдень, +12-14°С – вночі. У похмурі дні температуру підтримують на рівні +20-22°С. Розсаду у теплицях поливають через 2-3 дні, в кімнатах—щодня вранці і підгодовують. Для підгодівлі застосовується розчин з 15-20 г аміачної селітри, 30-40 г суперфосфату і 10 г хлористого калію на 10 л води. Для огірка підходять середньосуглиністі та повітропроникні грунти. Хорошими попередниками для висіву є  картопля, цибуля, капуста, перець.

Норма висіву розсади: 3,5-4,5 шт. на 1 кв.м.

Глибина загортання насіння: 2,5-3 см.

Ширина міжрядь: 70-90 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading