Огірок Паризький корнішон

Огірок Паризький корнішон
Огірок Паризький корнішон

Фасовка: 35; 100 нас

Огірок Паризький корнішон — рослина бджолозапильна, середньоплетиста, ранньостигла. Рано вступає в плодоношення. Від сходів до початку плодоношення — 40-45 днів. Зеленець веретеновидний, велико-горбкуватий, темно-зелений, без гіркоти. Довжина зеленця — 6-11 см, маса — 50-100 г. Плоди делікатесні, хрусткі. Високостійкий до борошнистої роси та плямистостей. Використовується для консервування та засолювання.

Огірок Паризький корнішон вимогливий до тепла і світла та родючості грунту. Оптимальна температура вирощування — +20-22ºС для повітря і +18 -20ºС для грунту. Такий температурний режим дозволяє прорости насінню вже на 4 день, при t +16º С — тільки через 10 днів, а при t +12 -13ºС вони можуть не зійти зовсім. Нижче +14ºС коренева система припиняє своє зростання, а при подальшому зниженні припиняє всмоктувати живильні речовини і відмирає.

Норма висіву: 0,5-0,8 г/м2.

Глибина загортання насіння: 3 см.

Ширина міжрядь: 70 см.

Відстань між рослинами в рядку: 20-30 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading