Фасовка: 20н
Ранньостиглий врожайний сорт. Вегетаційний період — 45-55 днів. Рослини кущової форми, на одній формується 10-20 плодів. Плоди білого кольору, дископодібні з ніжним м'якушем, масою 300-350 г. Ціниться як дієтичний продукт. Збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Сорт характеризується дружнім достиганням плодів. Врожайний — 4-6 кг/м2.
Патисон — тепло- і світлолюбива культура. У відкритий грунт висівають при прогріванні 10 см шару грунту до +6-8ºС, коли мине загроза заморозків. Оптимальна для росту температура — +18-23°С. Догляд за рослинами полягає у прополюванні, поливі та підживлюванні.
Норма висіву: 6-9 насінин або 0,8-0,9 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: до 5 см.
Ширина міжрядь: 70-90 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |