Фасовка: 20н
Скоростиглий сорт патисона. Вегетаційний період від появи сходів до технічної стиглості плодів становить 40-45 днів. Рослина кущова, компактна, без бокових пагонів. Плоди гладенькі, сегментовані, тарілкоподібної форми з опуклою серединою і рідко зубчатими краями, середньою масою 250-300 г, шкірка оранжевого кольору. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Ціниться як дієтичний продукт. Сорт врожайний — 8-12 кг/м2, характеризується дружнім достиганням плодів.
Тепло- і світлолюбива культура. Оптимальна температура для росту і розвитку рослин — +18-23°С. У відкритий грунт висівають при прогріванні 10 см шару грунту до +6-8ºС, коли мине загроза заморозків. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщиках.
Норма висіву: 6-9 насінин або 0,8-0,9 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: до 5 см.
Ширина міжрядь: 70-90 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |