Фасовка: 10н, 20н
Виробник: Syngenta Seeds B.V., Нідерланди
Перець Блонді — ранньостиглий гібрид. Термін достигання — 60-63 дні від висадки розсади. При технічній стиглості набуває кольору слонової кістки, при біологічній — золотисто-жовтий. Плоди товстостінні витягнуто-кубовидної форми з гладкою шкіркою, масою 140-150 г. Розмір плоду — 10х10см. Рослина середньоросла. Призначений для використання у свіжому вигляді та переробки. Стійкість до вірусу тютюнової мозаїки, чорної бактеріальної плямистості, сонячних опіків. Перець рекомендують споживати людям, що страждають цукровим діабетом, анемією, серцево-судинними захворюваннями. Споживання цього овочу сприяє розрідженню крові і зниженню тиску. За вмістом вітаміну С перець випереджає чорну смородину та лимон. Речовини, що містяться у ньому, допомагають зняти депресію, підвищують імунний захист організму.
Перець Блонді показує хороші результати в різних умовах вирощування. Добре переносить низькі температури під час цвітіння. Ємність для посіву, наповнену ґрунтом зволожують, роблять борозенки глибиною 0,5 см та розкладають в них насіння на відстані приблизно 1 см один від одного. Далі накривають склом та ставлять у тепле місце (+22-26°С) до появи сходів. З проростанням першого паростка скло потрібно негайно зняти та переставити сінці в більш прохолодне (+14-16°С) та максимально світле місце, щоб не допустити витягування розсади. Перець пікірують через 12-14 днів після появи сходів на відстані 6 см один від одного. За 5-7 днів до висадки у відкритий ґрунт рослини загартовують, залишаючи на вулиці на ніч, якщо немає заморозків.
Нома висадки розсади: 3,5-5,5 рослин на 1 кв.м.
Глибина загортання: 3-4см.
Ширина міжряддя: 60см.
Відстань між рослинами: 25см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |