Перець гіркий Каєнський

Перець гіркий Каєнський
Перець гіркий Каєнський

Фасовка: 0,3г

Середньоранній сорт гіркого перцю. Вегетаційний період — 110-120 днів. Рослина середньоросла, але не потребує підпор. Плоди видовжено-конічної форми, червоні, доволі великі (50-90 г). М'якоть товста, темно-червоного кольору, гостра на смак, товщина стінок 4-5 мм. Рекомендується використовувати як приправу для споживання у свіжому вигляді і після переробки (консервування, сушіння).

Сорт гіркого перцю Каєнського, призначений для вирощування у відкритому грунті, вирощувати в закритому грунті не рекомендується. Оптимальна температура росту і розвитку рослин — +20-25ºС. Розсада любить вологу, але заливати молоденькі паростки не можна, так як вони можуть підгнити. У відкритий грунт рослини висаджують, коли вони досягнуть висоти 10-15 см. Перед висадкою розсаду необхідно загартовувати.

Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².

Глибина загортання насіння: 2 см.

Ширина міжрядь: 60 см. 

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading