Фасовка: 0,3г
Середньоранній сорт гіркого перцю. Вегетаційний період — 110-120 днів. Рослина середньоросла, але не потребує підпор. Плоди видовжено-конічної форми, червоні, доволі великі (50-90 г). М'якоть товста, темно-червоного кольору, гостра на смак, товщина стінок 4-5 мм. Рекомендується використовувати як приправу для споживання у свіжому вигляді і після переробки (консервування, сушіння).
Сорт гіркого перцю Каєнського, призначений для вирощування у відкритому грунті, вирощувати в закритому грунті не рекомендується. Оптимальна температура росту і розвитку рослин — +20-25ºС. Розсада любить вологу, але заливати молоденькі паростки не можна, так як вони можуть підгнити. У відкритий грунт рослини висаджують, коли вони досягнуть висоти 10-15 см. Перед висадкою розсаду необхідно загартовувати.
Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².
Глибина загортання насіння: 2 см.
Ширина міжрядь: 60 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |