Фасовка: 0,3г
Ранньостиглий сорт гострого перцю. Вегетаційний період — 60-85 днів. Рослина низькоросла (35-40 см). Плоди конічні, гладенькі, жовтого кольору, завдовжки 12-20 см, масою 50г. Використовуються в домашній кулінарії для фарширування та засолки, а також у сушеному вигляді. Гострий перець багатий вітамінами А, В, Е, РР, С, містить жирні олії та вуглеводи. Тепло- і світлолюбива культура. Оптимальна температура росту і розвитку рослини - 22ºС. Потребує легкого грунту з помірною кислотністю.
Норма висіву: 5-8 насіннин на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 2 см.
Ширина міжрядь: 60 см.
Відстань між рослинами: 25 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |