Перець гіркий Чилі

Перець гострий Чилі
Перець гострий Чилі

Фасовка: 0,3г

Середньоранній сорт гіркого перцю. Вегетаційний період — 130-140 днів. Рослина середньої висоти. Плоди червоного кольору, конусоподібні, масою 35-50 г. М'якоть товста, темно-червоного кольору, гостра на смак, товщина стінок 4-5 мм. Використовують як приправу для споживання у свіжому вигляді, а особливо для маринування. У м'якоті плодів міститься велика кількість вітаміну С.

Сорт гіркого перцю Чилі, призначений для вирощування у відкритому грунті, вирощувати в закритому грунті не рекомендується. Оптимальна температура росту і розвитку рослин — +20-25ºС. Розсада любить вологу, але заливати молоденькі паростки не можна, так як вони можуть підгнити. У відкритий грунт рослини висаджують, коли вони досягнуть висоти 10-15 см. Перед висадкою розсаду необхідно загартовувати.

Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².

Глибина загортання насіння: 60 см.

Ширина міжрядь: 2 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading