Фасовка: 0,3г
Середньоранній сорт гіркого перцю. Вегетаційний період — 130-140 днів. Рослина середньої висоти. Плоди червоного кольору, конусоподібні, масою 35-50 г. М'якоть товста, темно-червоного кольору, гостра на смак, товщина стінок 4-5 мм. Використовують як приправу для споживання у свіжому вигляді, а особливо для маринування. У м'якоті плодів міститься велика кількість вітаміну С.
Сорт гіркого перцю Чилі, призначений для вирощування у відкритому грунті, вирощувати в закритому грунті не рекомендується. Оптимальна температура росту і розвитку рослин — +20-25ºС. Розсада любить вологу, але заливати молоденькі паростки не можна, так як вони можуть підгнити. У відкритий грунт рослини висаджують, коли вони досягнуть висоти 10-15 см. Перед висадкою розсаду необхідно загартовувати.
Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².
Глибина загортання насіння: 60 см.
Ширина міжрядь: 2 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |