Фасовка: 30н
Середньоранній сорт солодкого перцю. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості — 105-115 днів. Рослина середньої висоти, потребують прищипування і підпор.Плоди кубовидні, м'ясисті, великі, середньою масою 120г, товщина стінки 6-8 мм. М'якоть солодка, соковита, смачна.В технічній стиглості зеленого, в біологічній — насиченого червоного кольору. Рекомендується для свіжого споживання, консервації, заморожування і фарширування.
Солодкий перець — рослина теплолюбива. Оптимальна температура росту — +20-25ºС. Сорт відрізняється хорошим плодоношенням в умовах недостатнього освітлення і пониженої температури. Перець Ожаровський вирощують розсадним способом. Віддає перевагу легким суглинистим і супіщаним грунтам. Потребує вологи, особливо в період зав'язування плодів і плодоношення. Рослини перцю добре реагують на внесення добрив.
Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м²
Глибина загортання насіння: 2 см.
Ширина міжрядь: 60 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |