Фасовка: 30н
Ранньостиглий сорт солодкого перцю. Вегетаційний період — 115-120 днів. Рослина низькоросла. Плоди плоско-округлої форми, ребристі, в технічній стиглості — темно-зеленого кольору, в біологічній стиглості — насиченого червоного, м’ясисті, масою 80-90 г. М'якоть щільна, солодка, соковита, дуже ароматна, товщина стінок 6-8 мм. Перець типу Ратунда широко використовується в домашній кулінарії та цілоплідного консервування. Врожайність становить 5 кг/м².
Солодкий перець — рослина тепло- та світлолюбива. Сорт призначений для вирощування у відкритому грунті та у плівкових теплицях. Пристосований до несприятливих умов навколишнього середовища, хороші врожаї отримують навіть при недостатньому освітленні та понижених температурах. Оптимальна температура для проростання насіння — +18-22°С. Потребує вологи, особливо в період зав'язування плодів і плодоношення. Рослини перцю добре реагують на внесення добрив.
Норма висіву: 7-8 рослин на 1 м².
Глибина загортання насіння: 2 см.
Ширина міжрядь: 60 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |