Фасовка: 10н, 20н
Виробник: Nunhems B.V., Нідерланди
Саламандер — ранній високоурожайний гібрид конічного перцю (55-65 днів після висадки розсади). Компактна, міцна рослина, у відкритому грунті не потребує підв'язування, добре захищає плоди від сонячних опіків. Дуже продуктивна рослина, на якій одночасно формується від 15 до 20 плодів по 110-120 г. Швидко дозрівають до червоного кольору. Смакові якості дуже високі, стінка товщиною 5-6 мм. Плоди конічної форми, двох-, трьохкамерні, довжиною 16-18 см, в ширину — 5-6см, досить щільні, тому придатні для транспортавання на далекі відстані, а також зберігають форму при консервуванні. Гібрид є ідеальним вибором для консервування, переробки, а також для свіжого використання.
Перець Саламандер віддає перевагу легким, водопроникним, родючим, прогрітим грунтам. Кращі попередники — однорічні бобові, капуста, огірки, цибуля, гарбуз, кабачок і морква. Перед посівом насіння перцю тримають у гарячій воді, температура якої близько +50°С, протягом 5 годин. Потім, кладуть у вологу тканину на 2-3 дні, температура близько +20°С. Після такої підготовки насіння перцю дають швидкі сходи, ледь не на наступний день. Посіяне насіння добре поливають і відразу ж накривають їх поліетиленовою плівкою або склом. До появи сходів вони можуть перебувати в будь-якому теплому (близько +22°C) місці, освітлення при цьому неважливо, можна і в темряві. Після появи сходів оптимальна температура для вирощування розсади перцю вдень — близько +26-28°С, вночі — близько +10-15°С. Перед посадкою у відкритий грунт розсада потребує загартовування. Для цього її виносять на свіже повітря, потроху збільшуючи час її перебування.
Нома висадки розсади: 4,5-7 рослин на 1 кв.м.
Глибина загортання: 3-4см.
Ширина міжряддя: 60см.
Відстань між рослинами: 25см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |