Фасовка: 5гр,10гр,20гр
Редиска Французький сніданок — ультраранній сорт. Період від сходів до технічної стиглості — 18-22 дні. Коренеплоди циліндричної форми, довжиною 4-5 см, в діаметрі - 1,8-2,2 см, масою 20-35 г, з гладкою і рівною поверхнею. Забарвлення яскраво-малинового кольору з білим кінчиком. М'якоть біла, щільна, соковита. Придатна для раннього посіву насіння у відкритому і закритому грунті. Урожайність сорту становить 4-5 кг/м2.
Для отримання конвеєрної продукції навесні, редис Французький сніданок висівають в декілька строків з інтервалом в 7-10 днів. Для прискорення дозрівання редиски , відразу після посіву грунт накривають плівкою або агроволокном. Редис - вологолюбна культура, тому його слід поливати невеликими нормами через 4-5 днів.
Норма висіву: 1-2 г/м2.
Глибина загортання насіння: 2см.
Ширина міжрядь: 20см.
Відстань між рослинами: 3-5см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |