Редиска Французький сніданок

Редиска Французький сніданок
Редиска Французький сніданок

Фасовка: 5гр,10гр,20гр

Редиска Французький сніданок — ультраранній сорт. Період від сходів до технічної стиглості — 18-22 дні. Коренеплоди циліндричної форми, довжиною 4-5 см, в діаметрі - 1,8-2,2 см, масою 20-35 г, з гладкою і рівною поверхнею. Забарвлення яскраво-малинового кольору з білим кінчиком. М'якоть біла, щільна, соковита. Придатна для раннього посіву насіння у відкритому і закритому грунті. Урожайність сорту становить 4-5 кг/м2.

Для отримання конвеєрної продукції навесні, редис Французький сніданок висівають в декілька строків з інтервалом в 7-10 днів. Для прискорення дозрівання редиски , відразу після посіву грунт накривають плівкою або агроволокном. Редис - вологолюбна культура, тому його слід поливати невеликими нормами через 4-5 днів.

Норма висіву: 1-2 г/м2.

Глибина загортання насіння: 2см.

Ширина міжрядь: 20см.

Відстань між рослинами: 3-5см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading