Редиска Сора

Редиска Сора
Редиска Сора

Фасовка: 2г, 10г

Виробник: Nunhems B.V., Нідерланди

Редиска Сора — ранньостиглий сорт. Період вегетації — 20-23 дні. Листкова розетка невелика. Коренеплід округлий, діаметром 3-4 см, кармінно-червоного кольору з гладенькою тонкою ніжною шкіркою масою 20-25 г. М'якоть прозоро-біла, соковита, хрустка. Має досить делікатний смак. Довго зберігає товарні якості. Сорт придатний для вирощування у відкритому та закритому грунті. Стійкий до високих температур та розстріскування. Придатний для весняного, літнього та осіннього вирощування. Урожайність — 170-180ц/га. Висока стійкість до слизистого бактеріозу та несправжньої борошнистої роси.

Насіння редиски проростає при температурі +3-4°С. Найбільш сприятлива температура для росту редиски — +12-15°С з моменту посіву і до початку формування коренеплоду, а потім — +15-18°С. Сходи переносять короткочасні весняні заморозки до мінус 2-3°С, але низькі температури протягом тривалого періоду затримують формування коренеплодів і сприяють утворенню стрілки. Сора особливо стійка до умов довгого світлового дня, коли інші сорти редиски погіршують якість продукції або навіть стрілкують. Тому її можна вирощувати навіть влітку. В умовах короткого світлового дня, а також при підвищеній вологості повітря і грунту утворюються більші коренеплоди. Ранньою весною для прискорення появи сходів землю можна накривати плівкою. З появою перших сходів редиски проводять боротьбу з хрестоцвітними блішками. Небезпечний шкідник в теплі сонячні дні. Для їх відлякування можна застосувати деревну золу, змішану в рівних частинах з тютюновим пилом або вапном. Догляд за рослинами полягає в розпушуванні міжрядь і знищенні бур'янів. При посушливій погоді, особливо в південних районах, а також в теплицях, редиску поливають 2-3 рази. Норма поливу 10-15 л / м².

Норма висіву: 15-20 насінин на 1 пог.м або 1,5-2 г на 1 кв.м.

Глибина загортання насіння: 2 см.

Ширина міжрядь: 10-15 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading