Фасовка: 20гр
Сорт високоврожайний. Вегетаційний період від посіву до господарської придатності становить 60-70 днів. Ріпу вирощують як основну та післяживну культуру. Форма коренеплоду — округло-плеската. Середня вага коренеплоду – 150-300 г. М’якуш щільний, ніжний, соковитий, білого забарвлення. Вважається одним із кращих столових сортів для літнього та осіннього споживання. Ріпа біла з пурпурним кінчиком використовується також як кормова культура.
Для літнього споживання ріпу сіють рано навесні. Коренеплоди, призначені на зимове зберігання. З появою сходів починають розпушувати міжряддя і видаляти бур'яни. Сходи ріпи можуть вражатися капустяною мухою, капустяним довгоносиком, хрестоцвітими блішками і тльою. Від шкідників рослини опилюють деревною золою.
Норма висіву: 0,3-0,5 г/м2.
Глибина загортання насіння: 2-5 см.
Ширина міжрядь: 40 см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |