Ріпа Рогівська

Ріпа Рогівська
Ріпа Рогівська

Фасовка: 20гр

Сорт високоврожайний. Вегетаційний період до господарської придатності становить 60-75 днів. Шкірка біла, гладка. Ріпу вирощують як основну та післяживну культуру. Форма коренеплоду округло-плеската. Середня вага коренеплоду — 150-300г. М'якуш щільний, ніжний, соковитий, білого забарвлення. Ріпа багата вітамінами С, В1 і В2, цукрами, зольними елементами та іншими корисними речовинами. У їжу її вживають в сирому, пареному і вареному видах. Використовується також як кормова культура.

Ріпа Рогівська вимоглива до світла, при його нестачі коренеплоди не формуються. Посіви необхідно регулярно поливати, інакше будуть формуватися грубі, дрібні коренеплоди. Догляд за рослинами полягає в розпушуванні міжрядь, прополюванні та проріджуванні.

Норма висіву: 0,3-0,5 г/м2.

Глибина загортання насіння: 2-5 см.

Ширина міжрядь: 40 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading