Салат Лолло Біонда

Салат Лолло Біонда
Салат Лолло Біонда

Фасовка: 1г

Ранньостиглий листовий сорт салату. Вегетаційний період від висіву до збору — 45-50 днів. Формує компактну розетку кулястої форми, масою 250-300 г. Листя жовто-зеленого забарвлення, хвилясте, соковите, ніжне, із злегка гіркуватим горіховим присмаком. Салат багатий на кальцій, калій, залізо, вітаміни А і С, а також на фолієву кислоту. Використовують для приготування салатів, додають при запіканні овочів.

Культура холодостійка. Оптимальна температура для росту — +18-20ºС. Салат Лолло Біонда призначений для вирощування у відкритому та закритому грунті з весни до пізньої осені. Насіння висівають безпосередньо в грунт. Можливе вирощування через розсаду, у такому випадку термін дозрівання скорочується на 10-15 днів. Рослина чутлива до затінення та загущеності. Стійкий до стрілкування та хвороб.

Норма висіву: 0,2-0,3 г на 1 м².

Глибина загортання насіння: 1,5-2,0 см.

Ширина міжрядь: 20 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading