Фасовка: 0,5гр
Селера– культура теплолюбна, cередньоранній сорт. Технічна стиглість настає через 130 - 160 днів після появи сходів. Щільні великі коренеплоди мають округлу форму, біло-кремового кольору м'якуш ароматний і смачний, після приготування і заморожування не темнішає. Вага одного плоду — 250 - 300 г. Сорт рекомендований для використання в домашній кулінарії, для переробки, заморожування і тривалого зимового зберігання.
Насіння у селери дуже дрібне, погано і довго пробуджуються, оскільки воно містить дуже багато ефірних олій, які перешкоджають їх швидкому набуханню в грунті. Вони іноді не проростають до 20-22 днів, особливо якщо в грунті недостатньо вологи. Тому cпочатку насіння селери засипають в полотняний мішечок і витримують протягом 15-20 хвилин в теплій воді при температурі 55-60°С, потім підсушують до сипучості і висівають в ящики.
Норма висіву: 0,5г/м2.
Глибина загортання насіння: 3см.
Ширина міжрядь: 30см.
Відстань між рослинами: 15см.
I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Висів | ||||||||||||
Збір |