Цибуля Стригунівська

Цибуля Стригунівська
Цибуля Стригунівська

Фасовка: 2гр

Цибуля Стригунівська — середньостиглий, швидкостиглий, транспортабельний сорт. Вегетаційний період — 100-110днів. Цибулини округлі і округловидовжені, щільні, вагою 80-100 г. Сухі зовнішні луски світло-коричневого кольору, внутрішні — білі. Визріває цибуля Стригунівська добре, зберігається на протязі 7-8 місяців. Цибуля - одна із головних овочевих культур. Має в своєму складі цукор, мінеральні солі, ефірну олію, вітаміни. Використовується в кулінарії в любому вигляді на протязі року.

Холодостійка, вологолюбива культура. Насіння проростає при t +3-5°С і тому висівають рано навесні. Сіяти треба якнайраніше, оскільки при висіві в пізні строки сходи бувають зрідженими, цибулини не достигають, різко знижується урожай. Добрі результати дає сівба насіння під зиму, перед замерзанням ґрунту. Сходи на таких посівах з’являються на 8—10 днів раніше, рослини інтенсивніше ростуть, цибуля достигає на 12—15 днів швидше, ніж при сівбі рано навесні. Догляд за посівами полягає у своєчасному розпушуванні ґрунту, знищенні ґрунтової кірки і бур’янів, формуванні густоти та захисті від шкідників і хвороб. До формування густоти приступають, коли утворюється другий справжній листок.

Норма висіву: 1,5-2г/м2.

Глибина загортання насіння: 2-3см.

Ширина міжрядь: 25-30см.

Відстань між рослинами: 7-10см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading