Буряк столовий Червона куля

Буряк столовий Червона куля
Буряк столовий Червона куля

Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г, 100г

Ранньостиглий сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, гладенькі, масою до 300 г, заглиблені у грунт наполовину. М'якоть темно-червона без кілець, солодка, соковита, дуже смачна. Даний сорт буряка чудово підходить для використання у свіжому вигляді, переробки і зберігання.

Догляд полягає у проріджуванні сходів, розпушуванні грунту, поливі та прополюванні. Збір проводять під кінець вересня, до настання заморозків. Оптимальна температура для росту— +15-23оС. Вегетаційний період до технічної стиглості — 100 днів.

 Норма висіву: 1-1,5 на 1 м².

Глибина загортання насіння: 3-4 см.

Ширина міжрядь: 45 см.

 

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading