Буряк столовий Риваль

Буряк столовий Риваль
Буряк столовий Риваль

Фасовка: 5г, 10г, 20г, 40г

Середньоранній, високоврожайний сорт з відмінними смаковими якостями. Коренеплоди гладенькі, циліндричної форми, масою 200-300 г. М'якоть темно-червоного кольору, соковита, ніжна, без кілець. Використовується для зберігання, переробки та споживання у свіжому вигляді.

Буряк столовий віддає перевагу легким родючим грунтам з глибоким орним шаром. Рекомендується проводити посів коли грунт прогріється до +6-8ºС. Сходи витримують заморозки до -2°C. Догляд полягає у розпушуванні міжрядь, прополюванні та проріджуванні сходів. Особливо потребує вологи в період проростання насіння, формування й росту коренеплодів. Оптимальна температура для росту — +15-23ºС. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості — 90-110 днів.

Норма висіву: 1-2 г на 1 м².

Глибина загортання насіння: 3-4 см

Ширина міжрядь: 45 см.

  

  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
Висів                        
Збір                        

Loading